Mökkivuokraus
 
 
Kelohonkainen mökki, jossa kaksi erillistä 4+4 hengen huoneistoa. Matkaa Pyhätunturin pohjoisrinteisiin 3km, hiihtoladulle 500m ja Pyhäjärven rantaan 200m. Ravintola Pyhän Asteliin matkaa on vain 800m. Luostolle mökiltä ajaa noin viidessätoista minuutissa.
Hyvä varustelutaso (mm. liesi, uuni, jääkaappi, mikro, astianpesukone, takka, radio, TV, vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, sauna, suihku, WC, auton sähköpistoke).
Kysy vapaat viikot numerosta (016) 815 300 tai info@topyha.fi www.topyha.fi
http://www.pyha.fi/http://www.luosto.fi/mailto:info@topyha.fihttp://www.topyha.fishapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3
Vuokramökit Pyhätunturilla
Vuokramökki Kemijärvellä
Vuokrattavana mökki, jossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, sähkölämmitteinen sauna ja erillinen puulämmitteinen rantasauna sekä grillikota 10 hengelle.
 
Loistavalla paikalla rauhaisan järven rannalla hyvän kalaveden ääressä. Käytössänne on mökin hyvän varustetason (astianpesukone, pyykinpesukone, satelliittikanavat, videot...) lisäksi kesäisin moottorivene. Lisämaksusta myös ruokailumahdollisuus! 

Mökissä on tilaa 8-10 henkilölle (3 makuuhuonetta), ja suuren pirtinpöydän ansiosta kaikki mahtuvat ruokailemaan yhtäaikaa. 

Kysy vapaat viikot numerosta (016) 815300 tai info@topyha.fi
www.topyha.fi
mailto:info@topyha.fihttp://www.topyha.fihttp://www.audia.fishapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1

ETUSIVU
KUKKASIDONTA
HAUTAUSPALVELU
YHTEYSTIEDOT
CONTACT
MÖKKIVUOKRAUS
CABINS
FERIENHÄUSER 
etusivu.htmlkukkakauppa.htmlhautauspalvelu.htmlyhteystiedot-contact.htmlyhteystiedot-contact.htmlyhteystiedot-contact.htmlcabins.htmlferienhauser.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2shapeimage_7_link_3shapeimage_7_link_4shapeimage_7_link_5shapeimage_7_link_6shapeimage_7_link_7shapeimage_7_link_8
 

ETUSIVU
KUKKASIDONTA
HAUTAUSPALVELU
TAULUNKEHYSTYS
YHTEYSTIEDOT
MÖKKIVUOKRAUS
CABINS
FERIENHÄUSER 
etusivu.htmlkukkakauppa.htmlhautauspalvelu.htmltaulunkehystys.htmlyhteystiedot-contact.htmlyhteystiedot-contact.htmlcabins.htmlferienhauser.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1shapeimage_9_link_2shapeimage_9_link_3shapeimage_9_link_4shapeimage_9_link_5shapeimage_9_link_6shapeimage_9_link_7shapeimage_9_link_8